Öka dina intäkter och fördjupa läsarengagemanget

Reader Revenue Manager hjälper utgivare att öka, behålla och engagera sina målgrupper samt skapa nya intäktsmöjligheter via prenumerationer, bidrag, annonsoptimering och verktyg för läsarunderlag.

Kom igång
Illustrerade människor i cirklar omger ett appgränssnitt

Prenumerationer eller bidrag med två klick

Bredda intäkterna med prenumerationer och bidragsmeddelanden som är enkla att implementera och gör konverteringar och betalningar snabba, säkra och smidiga.

Ta reda på mer om läsarna med anpassade enkäter

Med hjälp av enkäter kan du samla in integritetssäkrad data om läsarna som underlag för att anpassa innehållsstrategin och visa mer relevanta annonser medan tredjepartscookies fasas ut. Du kan generera intäkter från data med det integrerade Google Ad Manager och enkelt få insikter i Google Analytics.

Lyft fram ditt innehåll på Googles plattformar

Ditt innehåll visas för läsare som prenumererar eller bidrar via Reader Revenue Manager i panelen "Från dina prenumerationer" på Google Sök, i Upptäck och Nyheter för att öka engagemanget och stärka ditt varumärke.

Stärk lojaliteten med nyhetsbrevsregistrering

Nå fler med ditt nyhetsbrev med integritetssäkra formulär för att samla in läsarnas e-postadresser med bara ett klick.

Låt dina prenumeranter slippa frustrerande betalväggar

Nu behöver prenumeranterna inte komma ihåg sina användarnamn och lösenord längre. De loggas automatiskt in med sitt Google-konto.

En användare loggas automatiskt in på en webbplats på en stationär dator eller mobil enhet

Styr hur du möter och konverterar läsarna

Optimera konverteringstratten genom att strategiskt tidsplanera och ordna meddelanden om prenumeration, bidrag, enkäter och nyhetsbrev så att de passar läsarna bäst.

Gillar

Ingen utvecklare,

inga problem

Oroar du dig för om du har resurserna, tiden eller utvecklingskompetensen? Onboardas snabbt i Reader Revenue Manager utan att behöva vara teknikexpert.

Ingen erfarenhet av kodning behövs.

Företag i alla storlekar

Vi stödjer utgivare oavsett storlek

Du kanske redan har en betalvägg eller precis har börjat skaffa läsarintäkter – oavsett vilket har vi en lösning för att hjälpa din publikation att nå fler läsare.