Kalapács és villáskulcs ikon

A bevált módszerek

Tudjon meg többet az előfizetésekre vagy hozzájárulásokra épülő vállalkozások létrehozásáról és megerősítéséről.

Érje el, hogy felhasználói előfizessenek vagy hozzájáruljanak; ehhez növelje a webhelye iránti hűséget

A News Consumer Insights (NCI) a döntéshozatali motorja segítségével és a Google Analytics-adatai alapján egyéni statisztikákkal és elköteleződést növelő taktikákkal látja el Önt. Így mélyítheti kapcsolatát olvasóival, ezáltal növelheti a nyereségességét a Google Reader Revenue Manager szolgáltatással.

Az olvasói hűséghez kapcsolódó javaslatokat megjelenítő képernyő

Tudja meg, hogyan növelheti a hűséget és digitális bevételeit a Google Hírek kezdeményezés (GNI) alapok laboratóriumával

Az alapok laboratóriuma egy három hónapos, részletes program, amely a GNI News Consumer Insights elemzési keretrendszerén alapul. A programot olyan hírközlő szervezetek csoportjai részére fejlesztettük ki, amelyek növelni szeretnék:

– a közönségük elköteleződését; – az olvasóktól származó bevételeiket; – a hirdetési bevételeiket.

Ez a díjmentes program adatközpontú, gyakorlatias és együttműködésen alapuló; az egyes csoportokban legfeljebb ötven kiadó vehet részt. Minden résztvevő személyre szabott auditokat és javaslatokat kap, amelyeket kifejezetten a számukra készítünk el, illetve lehetőséget kapnak arra, hogy közvetlenül a Google alkalmazottjaival is kapcsolatba kerüljenek.

Az alapok laboratóriumát megtekintő férfi