Növelje bevételeit, és mélyítse el az olvasói elköteleződést.

A Reader Revenue Manager segít a kiadóknak közönségük növelésében, megtartásában és a közönségük elkötelezettségének fokozásában, új bevételi lehetőségeket teremtve az előfizetési, támogatási, hirdetésoptimalizálási és olvasók számára betekintést nyújtó eszközök segítségével.

Kezdő lépések
Illusztrált alkalmazásfelületet köré elrendezett, embereket ábrázoló ikonok

Előfizetés vagy támogatás két kattintással

Diverzifikálja bevételi lehetőségeit könnyen megvalósítható előfizetési és támogatási üzenetekkel, amelyek gyors, biztonságos és zökkenőmentes konverziót és fizetést tesznek lehetővé.

Ismerje meg személyre szabott felmérésekkel, hogy kik alkotják olvasói bázisát

A kérdőíves felmérések adatvédelmi szempontból biztonságos olvasói adatokat szolgáltatnak, melyek segítségével még a harmadik féltől származó cookie-k fokozatos kivezetése során is testreszabhatja tartalomstratégiáját és relevánsabb hirdetéseket jeleníthet meg. Az adatokból a beépített Google Ad Manager-integráció révén bevétel szerezhető, a Google Analyticsből pedig könnyen hozzáférhetők a statisztikák.

Emelje ki tartalmát a Google felületein átnyúlóan

A Reader Revenue Manager platformon keresztül előfizető vagy támogatást nyújtó olvasók kiemelten láthatják az Ön tartalmait a Google Kereső, a Discover és a Hírek termék „Saját feliratkozások közül” panelján, ami segít az olvasói elkötelezettség növelésében és a márkája megerősítésében.

A hűség növelése hírlevél-feliratkozásokkal

Alakítsa ki hírlevele közönségét adatvédelmi szempontból biztonságos, az olvasók e-mail-címének gyűjtésére szolgáló egykattintásos űrlapokkal.

Szüntesse meg az előfizetői fizetőfal miatti frusztrációját

Nincs többé elfelejtett jelszó vagy felhasználónév. Olvasói bejelentkezése automatikusan, a Google-fiókjukkal történik.

A felhasználó asztali és mobileszközökön is automatikusan jelentkezik be a webhelyre

Öné az irányítás afelett, hogy miként üdvözli és konvertálja olvasóit

Optimalizálja konverziós tölcsérét a feliratkozás-, támogatás-, kérdőívkitöltési és hírlevél-kérések stratégiai időzítésével és elrendezésével úgy, hogy az a leginkább megfeleljen az olvasóinak.

Tetszik

Fejlesztők nélkül

problémák sincsenek

Aggódik a források, az idő vagy a fejlesztéshez szükséges szakértelem miatt? Gyorsan, minimális technikai ismeretekkel is belevághat a Reader Revenue Manager használatába.

Nincs szükség kódolási tapasztalatra.

Bármilyen méretű vállalkozás

Elkötelezettek vagyunk a különböző méretű kiadók támogatása iránt

Függetlenül attól, hogy van-e már fizetőfala, vagy még csak most indítja el az olvasóktól származó bevételre alapozott üzleti tevékenységét, mi olyan megoldással szolgálunk, amely hozzásegíti kiadványát a növekedéshez.