Povečajte prihodke in okrepite dejavnost bralcev

Reader Revenue Manager izdajateljem pomaga povečati, ohraniti in pritegniti občinstvo, ustvariti nove priložnosti za prihodke z naročninami, prispevki, optimizacijo oglasov in orodji za podrobne informacije o bralcih.

Začnite
Ikone ljudi v krogih, ki obdajajo ilustriran vmesnik aplikacije

Naročnine ali prispevki z dvema klikoma

Zagotovite si prihodek iz različnih virov s pozivi za naročnino in prispevanje, ki jih je mogoče preprosto uvesti ter omogočajo, da konverzija in zaključek nakupa potekata hitro, varno in tekoče.

Z anketami po meri ugotovite, kdo so vaši bralci

Ankete na način, upoštevajoč zasebnost, zagotavljajo podatke o bralcih, s katerimi lahko prilagodite svojo strategijo glede vsebine in prikazujete ustreznejše oglase, ko se piškotki tretjih oseb postopoma opuščajo. Podatke lahko monetizirate z vgrajeno integracijo s storitvijo Google Ad Manager, vpogledi pa so preprosto dostopni v storitvi Google Analytics.

Izpostavite vsebino v Googlovih okoljih

Naročniki, ki se naročijo ali prispevajo prek platforme Reader Revenue Manager, lahko vidijo vašo vsebino, predstavljeno v podoknu »Iz vaših naročnin« v Iskanju Google, Odkrivanju in Googlu News. Tako boste lažje povečali dejavnost bralcev in okrepili svojo blagovno znamko.

Povečajte zvestobo s prijavami za glasilo

Pridobite občinstvo za glasilo z obrazci z enim klikom, ki omogočajo zbiranje e-poštnih naslovov bralcev ob upoštevanju zasebnosti.

Naročnikom prihranite težave s plačljivim zidom

Nič več pozabljenih gesel ali uporabniških imen. Vaši bralci bodo samodejno prijavljeni s svojim računom Google.

Uporabnik je samodejno prijavljen na spletno mesto v namiznem računalniku in mobilni napravi

Nadzorujte pozdrave in konverzije bralcev

Optimizirajte tok konverzije s strateškim določanjem časa in razvrščanjem pozivov za naročnino, prispevanje, anketo in glasilo tako, da bodo najprimernejši za vaše bralce.

Všeč mi je

Brez razvijalca,

brez težav

Vas skrbijo viri, čas ali strokovno znanje na področju razvoja? Uporaba platforme Reader Revenue Manager ne zahteva veliko usposabljanja in tehničnega znanja.

Ne potrebujete nobenih izkušenj s kodiranjem.

Podjetja vseh velikosti

Prizadevamo si zagotavljati podporo izdajateljem vseh velikosti

Ne glede na to, ali že imate plačljivi zid ali pa šele začenjate ustvarjati prihodke od bralcev, imamo rešitev, s katero boste lahko povečali število bralcev.