Creșteți-vă venitul și sporiți nivelul de interacțiune cu cititorii

Reader Revenue Manager ajută editorii să crească, să fidelizeze și să interacționeze cu publicul, creând noi oportunități de a obține venituri prin abonamente, contribuții, optimizarea anunțurilor și instrumente pentru statistici despre cititori.

Începeți
Pictograme cu persoane în cercuri care înconjoară o interfață de aplicație ilustrată

Abonamente sau contribuții cu două clicuri

Diversificați-vă oportunitatea de a obține venituri cu ajutorul solicitărilor privind abonamentele și contribuțiile ușor de implementat, care fac conversia și finalizarea achiziției rapidă, sigură și fără bătăi de cap.

Aflați cine sunt cititorii dvs. folosind sondaje personalizate

Sondajele oferă date despre cititori cu respectarea confidențialității, pentru a vă ajuta să vă adaptați strategia pentru conținut și să difuzați anunțuri mai relevante, în ciuda retragerii cookie-urilor terță parte. Puteți să generați bani cu ajutorul datelor prin integrarea Google Ad Manager și să accesați ușor statisticile din Google Analytics.

Scoateți-vă în evidență conținutul pe platformele Google

Cititorii care se abonează sau contribuie prin Reader Revenue Manager vă pot vedea conținutul promovat în panoul „Din Abonamentele tale” din Căutarea Google, în Discover și în Știri, ceea ce vă ajută să sporiți interacțiunile și să vă consolidați marca.

Sporiți gradul de fidelitate prin înscrierile la buletine informative

Creați-vă un public pentru buletine informative prin intermediul formularelor cu un clic cu respectarea confidențialității pentru a colecta adresele de e-mail ale cititorilor.

Eliminați frustrările abonaților legate de sistemul paywall

Gata cu parolele sau numele de utilizator uitate! Cititorii se vor conecta automat cu Contul Google.

Utilizator conectat automat la un site pe computer și pe mobil

Stabiliți modul în care întâmpinați și atrageți cititori

Optimizați-vă canalul de conversie stabilind strategic momentul în care se afișează solicitările privind abonamentele, contribuțiile, sondajele și buletinele informative pentru cititori.

Îmi place

Fără dezvoltatori,

fără probleme

Vă îngrijorează resursele, timpul sau experiența în dezvoltare? Înscrieți-vă rapid în Reader Revenue Manager cu abilități tehnice minime.

Nu este nevoie de experiență în programare.

Companii de toate mărimile

Ne luăm angajamentul de a ajuta toți editorii

Indiferent dacă aveți deja un sistem paywall sau dacă abia începeți activitatea bazată pe venituri de la cititori, avem o soluție pentru a vă ajuta să vă dezvoltați publicația.