Øk inntektene og få mer engasjerte lesere.

Med Reader Revenue Manager kan publisister utvikle, holde på og engasjere målgruppene sine og skape nye inntektsmuligheter gjennom abonnementer, bidrag, annonseoptimalisering og verktøy for leserstatistikk.

Kom i gang
Ikoner av personer i sirkler rundt et illustrert appgrensesnitt

Abonnementer eller bidrag med to klikk

Generer inntekt på nye måter med abonnements- og bidragsforespørsler som er enkle å implementere, og som gjør at konverteringer og betalinger går raskt, sikkert og effektivt.

Finn ut hvem leserne dine er, med egendefinerte undersøkelser

Med undersøkelser får du personvernsikre data om leserne som kan hjelpe deg med å tilpasse innholdsstrategien din og vise mer relevante annonser, selv når informasjonskapsler fra tredjeparter fases ut. Du kan generere inntekt ved hjelp av data via en innebygd Google Ad Manager-integrering og statistikk som er tilgjengelig i Google Analytics.

Fremhev innholdet ditt på Google-plattformer

Lesere som abonnerer eller bidrar via Reader Revenue Manager, kan se innholdet ditt i et panel som heter «Fra abonnementene dine» i Google Søk, Discover og Nyheter-produkter. Dette kan bidra til økt engasjement og en sterkere merkevare.

Styrk lojaliteten med abonnementer på nyhetsbrev

Få et større publikum for nyhetsbrevene dine med personvernsikre, enkle skjemaer du kan bruke til å samle inn lesernes e-postadresser.

Unngå frustrerte brukere som følge av betalingsmurer

Ingen flere glemte passord eller brukernavn. Leserne logges på automatisk med Google-kontoen sin.

Bruker som logges automatisk på et nettsted på datamaskin og mobil

Kontroller hvordan du møter og konverterer lesere

Optimaliser konverteringstrakten ved å planlegge og ordne forespørsler om abonnementer, bidrag, undersøkelser og nyhetsbrev på en strategisk måte, slik at de passer til leserne dine.

Tommel opp

Ingen utvikler,

ikke noe problem

Er du redd du ikke har nok ressurser, tid eller kunnskap om utvikling? Du kan ta i bruk Reader Revenue Manager raskt og uten særlig teknisk erfaring.

Du trenger ikke å kunne koding.

Virksomheter av alle størrelser

Vi hjelper alle publisister uansett størrelse

Enten du allerede har betalingsmur eller nettopp har startet en virksomhet basert på leserinntekter, har vi en løsning som hjelper deg med å utvikle publikasjonen din.