Genereer meer opbrengst en vergroot de betrokkenheid van je lezers

Reader Revenue Manager helpt uitgevers hun publiek uit te breiden, te behouden en hun betrokkenheid te vergroten door het ontwikkelen van opbrengstmogelijkheden via abonnementen, bijdragen, advertentieoptimalisatie en tools die inzicht bieden in lezers.

Aan de slag
Iconen van mensen in kringen rond een geïllustreerde app-interface

Abonnementen of bijdragen in 2 klikken

Verbreed je opbrengstkansen met prompts voor abonnementen en bijdragen die eenvoudig te implementeren zijn en die conversie en afrekenen snel, beveiligd en probleemloos maken.

Ontdek wie je lezers zijn met aangepaste enquêtes

Enquêtes bieden privacyveilige lezersgegevens om je te helpen je contentstrategie aan te passen en relevantere advertenties aan te bieden, zelfs nu cookies van derden worden uitgefaseerd. Gegevens kunnen inkomsten genereren via een ingebouwde integratie met Google Ad Manager, en inzichten zijn eenvoudig toegankelijk vanuit Google Analytics.

Breng je content onder de aandacht op de platforms van Google

Lezers die zich abonneren of bijdragen via Reader Revenue Manager kunnen je content zien in het deelvenster Van je abonnementen op producten van Google Zoeken, Discover en Nieuws, waardoor de betrokkenheid toeneemt en je merk wordt versterkt.

Kweek loyaliteit met meer aanmeldingen voor nieuwsbrieven

Vergroot het aantal aanmeldingen voor je nieuwsbrief met privacyveilige formulieren die je met 1 klik kunt maken om e-mailadressen van lezers te verzamelen.

Elimineer frustraties rond de paywall voor je abonnees

Geen vergeten wachtwoorden of gebruikersnamen meer. Je lezers worden automatisch aangemeld met hun Google-account.

Gebruiker automatisch aangemeld bij website op desktop en mobiel

Bepaal hoe je je lezers begroet en converteert

Optimaliseer je conversietrechter door je prompts voor aanmeldingen, bijdragen, enquêtes en nieuwsbrieven op een strategisch moment aan te bieden en te ordenen op een manier die het beste werkt voor je lezers.

Leuk

Geen ontwikkelaar,

geen probleem

Bezorgd over bronnen, tijd of ontwikkelexpertise? Ga met minimale technische vaardigheden snel aan de slag met Reader Revenue Manager.

Ervaring met programmeren is niet nodig.

Alle bedrijven, groot of klein

We zetten ons in voor alle uitgevers: groot of klein

Of je nu al een paywall hebt of net begint met het genereren van lezersopbrengst, we hebben een oplossing waarmee je je publicatie kunt laten groeien.