Povećajte prihod i produbite angažman čitatelja.

Reader Revenue Manager pomaže izdavačima da prošire, održe i angažiraju svoju publiku stvarajući nove prilike za ostvarivanje prihoda kroz pretplatu, doprinose, optimizaciju oglasa i alate za dobivanje uvida čitatelja.

Započnite
Ikone ljudi u krugovima oko ilustriranog sučelja aplikacije

Pretplate ili doprinosi u dva klika

Diversificirajte svoju priliku za prihod uz pozive na pretplatu i doprinos koji se jednostavno implementiraju te koji omogućuju brzu i sigurnu konverziju i naplatu bez problema.

Upoznajte svoje čitatelje na temelju anketa prilagođenih korisnicima

Ankete pružaju podatke o čitateljima kojima se štiti privatnost kako bi vam pomogle da prilagodite svoju strategiju za sadržaj i ponudite relevantnije oglase, čak i uz postupno ukidanje kolačića treće strane. Podaci se mogu unovčiti kroz ugrađeni Google Ad Manager, a uvidi su lako dostupni na usluzi Google Analytics.

Istaknite svoj sadržaj na Googleovim platformama

Čitatelji koji se pretplate ili doprinose kroz Reader Revenue Manager mogu vidjeti vaš sadržaj istaknut na ploči "Iz vaših pretplata" na Google pretraživanju, Discoveru i Vijestima, što pomaže u poticanju angažmana i osnaživanju vaše robne marke.

Izgradite vjernost registracijama za bilten

Povećajte broj pretplatnika na bilten uz pomoć jednostavnih obrazaca za prikupljanje e-adresa čitatelja kojima se štiti njihova privatnost.

Eliminirajte frustracije koje korisnici doživljavaju sa sustavima za naplatu sadržaja

Nema više zaboravljenih zaporki ili korisničkih imena. Vaši će se čitatelji automatski prijavljivati svojim Google računom.

Korisnik je automatski prijavljen na web-lokaciju na računalu i mobilnom uređaju

Upravljajte načinom na koji se obraćate čitateljima i potičete ih na konverziju

Optimizirajte svoj tok konverzije strateškim tempiranjem i utvrđivanjem redoslijeda poziva za svoje pretplate, doprinose, anketu i bilten kako bi bili usklađenim s onime što najbolje odgovara vašim čitateljima.

Palac gore

Bez razvojnog programera,

bez problema

Zabrinuti ste zbog resursa, vremena ili stručnosti u razvoju? Brzo pristupite Reader Revenue Manageru – potrebne su minimalne tehničke vještine.

Nije potrebno iskustvo u programiranju.

Tvrtke svih veličina

Predano pružamo podršku izdavačima svih veličina

Neovisno o tome imate li već sustav za naplatu sadržaja ili tek pokrećete svoje poslovanje uz prihod od čitatelja, imamo rješenje koje će vam pomoći da unaprijedite i razvijete svoje izdanje.