Øg omsætningen, og opnå større engagement fra dine læsere

Reader Revenue Manager hjælper udgivere med at anskaffe og fastholde brugere og øge brugerengagementet, så udgiverne kan skabe nye indtægtsmuligheder via værktøjer til abonnementer, bidrag, annonceoptimering og læserindsigt.

Kom godt i gang
Ikoner af personer i cirkler, som omgiver en illustreret appgrænseflade

Abonnementer eller bidrag med blot 2 klik

Diversificer dine indtægtsmuligheder med beskeder om abonnementer og bidrag, som er nemme at implementere og gør processen for konverteringer og betaling hurtig, sikker og gnidningsfri.

Find ud af, hvem dine læsere er, med tilpassede spørgeskemaer

Spørgeskemaer giver dig anonymiserede data, for at hjælpe dig med at skræddersy din indholdsstrategi og vise mere relevante annoncer, også selvom tredjepartscookies udfases. Der kan tjenes penge på data takket være indbygget Google Ad Manager-integration, og du kan nemt få indblik i data via Google Analytics.

Fremhæv dit indhold på Googles platforme

Læsere, som abonnerer på eller bidrager via Reader Revenue Manager, kan se dit fremhævede indhold i et "Fra dine abonnementer"-panel i Google Søgning, Discover og Nyheder, hvilket hjælper med at øge brugerengagementet og styrke dit brand.

Opnå større loyalitet med tilmeldinger til dit nyhedsbrev

Få flere til at tilmelde sig dit nyhedsbrev med hurtige formularer, som værner om brugerens privatliv, for at indhente brugernes mailadresser.

Kom frustrationer med betalingsmure til livs for dine abonnenter

Sig farvel til glemte adgangskoder og brugernavne. Dine læsere logges automatisk ind med deres Google-konto.

Brugeren logges automatisk ind på et website på en computer og en mobilenhed

Styr, hvordan du tager kontakt til og konverterer dine læsere

Optimer din konverteringstragt ved strategisk at time og organisere dine beskeder om abonnementer, bidrag, undersøgelser og nyhedsbreve, så de fungerer bedst muligt for læserne.

Tommelfinger op

Ingen udvikler,

intet problem

Er du bekymret over ressourcer, tidsplaner eller udviklingsmæssig ekspertise? Onboard hurtigt til Reader Revenue Manager på en supernem måde, som ikke kræver tekniske færdigheder.

Du behøver ikke at have erfaring med kodning.

Virksomheder i alle størrelser

Vi stræber efter at støtte udgivere af enhver størrelse

Uanset om du allerede har en betalingsmur eller netop har startet din læserindtægtsforretning, har vi en løsning, der kan hjælpe dig med at skabe vækst i din virksomhed.