Увеличете приходите си и задълбочете ангажираността на читателите

Reader Revenue Manager помага на издателите да разширяват, задържат и ангажират аудиториите си, като създават нови възможности за приходи чрез инструменти за абонамент, принос, оптимизиране на рекламите и статистика за читателите.

Начало
Икони на хора в кръгове, заобиколени от илюстриран интерфейс на приложение

Абонамент или принос с две кликвания

Разнообразете възможностите си за приходи с лесни за внедряване подкани за абонамент и принос, които ще направят реализациите и плащанията бързи, сигурни и безпроблемни.

Научете кои са читателите ви с помощта на персонализирани анкети

Анкетите предоставят данни за читателите с обезпечена поверителност. С тяхна помощ можете да персонализирате стратегията си за съдържанието и да показвате по-уместни реклами дори след оттеглянето на „бисквитките“ на трети страни. От данните могат да се осигуряват приходи чрез вградената интеграция на Google Ad Manager, а статистиката е леснодостъпна от Google Анализ.

Откроявайте съдържанието си в платформите на Google

Читателите, които се абонират или направят паричен принос чрез Reader Revenue Manager, могат да виждат съдържанието ви, представено в панела „От абонаментите ви“ в Google Търсене, в Discover и в продуктите на Google Новини. Това помага за увеличаване на ангажираността и подсилване на марката ви.

Увеличете лоялността чрез регистрации за бюлетин

Увеличете аудиторията за бюлетина си чрез формуляри с 1 кликване и обезпечена поверителност, чрез които да събирате имейл адресите на читателите.

Елиминирайте свързаните със системата за платен достъп причини за раздразнение на абонатите си

Край на забравените пароли и потребителски имена. Читателите ви ще влизат автоматично с профилите си в Google.

Потребител влиза автоматично в профила си в даден уебсайт на настолен компютър и мобилно устройство

Управлявайте начина, по който посрещате читателите си и извършвате реализации с тях

Оптимизирайте фунията на реализацията чрез стратегическо преценяване на времето и подреждане на подканите за абонамент, принос, анкета и бюлетин, за да намерите това, което работи най-добре за читателите ви.

Палец нагоре

Няма програмист,

няма проблем

Притеснявате се за ресурси, време и експертни познания по програмиране? Включете се в Reader Revenue Manager бързо и с минимални технически умения.

Не е необходим опит в областта на програмирането.

Бизнеси от всякакъв мащаб

Поели сме ангажимент да подкрепяме издатели от всякакъв мащаб

Независимо дали вече използвате система за платен достъп, или сега стартирате бизнеса си с приходи от читатели, ние разполагаме с решение, с чиято помощ да развиете публикацията си.